IBC Agitator

Pondok Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • FOB Harga: US $ 960 ~ 5000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 50 susunan
  • jéntré produk

    Tags produk

    IBC wadahna agitator dipaké pikeun homogenizing, suspending sarta ngabubarkeun cairan dina peti IBC. KEHENG Pergaulan boga rupa agitators listrik cocog pikeun aplikasi béda.

    VORTEX Téhnologi ensures nu cairanana ieu dipindahkeun ti handap nepi kana vortex a jadi produk anjeun dicampurkeun homogeneously tanpa clumps sarta nyegah zat tina settling turun ka handap.

    IBC wadahna agitator urang téh  “Plug and Play”, which means that you can get started immediately once the stainless steel bracket is placed on top of the IBC container and fixed with the clamps.

    produk nanaon ieu sorangan struktur kompak, pamakéan énérgi low, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Ieu gampang tur aman beroperasi.

    Lamun perlu gaul bets kalawan IBC urang atanapi drum remen, Anjeun ogé bisa ngagunakeun agitator tripod kanggo penanganan leuwih gancang sarta prosés. Dilengkepan hiji lir listrik sarta sagala rupa ukuran kaamanan ieu nangtung agitators téh salian bener keur alat proses Anjeun.

    Lamun hoyong sakaligus campur jeung ngompa produk Anjeun kami ogé bisa nawiskeun Anjeun solusi ngaropéa.

     

    Agitator parameter

    motor Brand meunang milih
    Reducer Jhoni meunang milih
    motor daya 0.37KW / 1 Ton
    Omod. tina aci 35mm / 1 Ton
    Panjang aci Nurutkeun kana jangkungna wadahna IBC
    Rotasikeun Speed 60rpm / 1 Ton
    Impeller impeller efisien
    material Karbon Steel, steel Steel304, steel Steel 316 sarta ngaropéa

    aplikasi

    - Mixers keur industri kimia
    - Mixers keur pepelakan pilot jeung panalungtikan
    - Mixers pikeun cét, varnishes jeung elém
    - Mixers pikeun kadaharan sarta inuman
    - Mixers keur (runtah) perlakuan cai, purifikasi cai na flocculation
    - Mixers pikeun farmasi jeung kosmetik
    - Mixers pikeun uyah jeung gula solusi
    - Mixers pikeun dyes sarta pigmén


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !