CV-tipe

Pondok Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • FOB Harga: US $ 1280 ~ 160000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 50 susunan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bubuka CV-Tipe Sisi-Éntri mixer:

    Masang a mixer sisi-Éntri dina tank minyak, anu dipaké pikeun Pergaulan minyak atawa sedeng séjén lajeng ngahontal tujuan harmonisasi, mindahkeun panas, homogenization sarta pencegahan akumulasi sedimen. Ngagunakeun alat-alat ieu geus loba kaunggulan, kayaning investasi leutik, operasi merenah, efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan low, listrik statik low dihasilkeun dina kualitas produk sedeng jeung garansi.

    CV-Tipe Sisi-Éntri mixer bisa dipasang dina tank petroleum, tank lubricating, minyak suluh kendang, tank parafin sarta sababaraha bak gudang keur aditif tur sedeng séjén anu perlu diaduk.

    Parobahan ayun Angle of CV-Tipe Sisi-Éntri mixer
    The variabel panempatan tipe Angle agitator ieu dipaké pikeun nyegah akumulasi sédimén, sarta parobahan rotasi Angle kieu

    TIM 图片 20180608104357

    material
    bahan The tiasa: Q235B, 45 #, Karbon Steel sareng karét, Karbon Steel sareng PO, Karbon Steel sareng PTFE, Karbon Steel sareng FRP, enamel Karbon baja, 304 SS, 316L SS, 2205 stainless steel duplex, 2507 stainless steel duplex , 904L Super Austenitic steel Steel, 1,4529
    Catetan: bahanna tina bagian sadayana mixers 'bisa custom-dijieun nurutkeun kondisi kerja lokal, Pergaulan sedeng jeung sarat customer urang.

     

    Teknis Tanggal Lambaran ngeunaan CV-Tipe sisi-Éntri mixer
    ngetik Kakuatan (kw) Reducer-F Reducer-K Perdana kaluar-formulir Dimensi (mm)
    Aci Speed ​​(r / mnt) H L1 Aci Speed ​​(r / mnt) H L1 L2 L E F G L nd
    CV 15,18.5 50 ~ 350 800 390 50 ~ 350 1060 275 400 600 ~ 1500 φ660 φ806 φ870 560 ~ 700 20-φ30
    CV 22 50 ~ 350 800 390 50 ~ 350 1060 275 400 φ660 φ806 φ870 20-φ30
    CV 30 50 ~ 320 890 530 50 ~ 350 1240 395 450 φ750 φ900 φ970 24-φ33
    CV 37,45,55 50 ~ 320 890 530 50 ~ 350 1240 395 450 φ750 φ900 φ970 24-φ33

    CV


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !