Palayanan palanggan

Sadaya para nasabah KEHENG bakal meunang rojongan sarta bongbolongan sateuacan na sanggeus jualan.

Service disadiakeun ku KEHENG ieu aimed di nulungan nasabah milih produk nu paling merenah.

KEHENG pitulung konsumén nganggo produk neuleu: rencana, instalasi, latihan, gangguan Lengser, pangropéa jeung perbaikan, renovasi AND MODERMIZATION.

KEHENG tawaran: Supply tina suku cadang, ngembangkeun teknis jeung téhnologi nu pangahirna, optimasi stock customer na saran bagian cadang.

afdfgggdfad


WhatsApp Online Chat !