Taros Kami

Jiangsu Keheng pétrokimia & Eléktro mesin Co., Ltd.

alamat

Xiyuan Jalan, Xinqiao Bandar, Jiangyin Kota, Jiangsu Pro., Cina

telepon

Tel: 86-510-86123008

Fax: 86-510-86122079

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !