• Keheng1
  • Keheng2
  • Keheng3
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    Produsén panarjamah MIXERS ampir 10 taun. Pabrik urang aya di XINQIAO kota, JIANGYIN kota, Cina.
  • pameran

    pameran

    Pabrik urang geus tumuwuh jadi A Premier ISO9001: 2008 produsén Certified OF kualitasna, produk ongkos-éféktif

produk

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu

Tentang Kami

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
  • 7926124c

KEHENG Pergaulan

. Jiangsu KEHENG pétrokimia & listrik mesin CO, LTD aya di A Modern Garden Kota - JIANGYIN, nu ngabogaan TRANSSPORTATION merenah AND posisi geografis punjul. Aset total parusahaan urang sacara IS 120 juta yuan sarta geus leuwih ti 200 pagawé. Pabrik melak nyertakeun wewengkon 30.000 méter pasagi. Produk dijual sakuliah Cina jeung diékspor ka Asia Tenggara, Éropa, Afrika, tengah wétan, Jepang, India, Kazakhstan, Turki, jeung nagara séjén loba.

Arrivalls anyar

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
WhatsApp Online Chat !