Sampah Water Treatment

09 制药 废水 处理

Apa sing nyawiji kanthi cepet, flocculation, jeruk softening, utawa nyediakake endhot nyawiji nawakke backwash Filter, KEHENG sistem nyawiji menehi, kinerja dipercaya efisien kanggo perlu.

21

Ing pangolahan perawatan toyo ingkang kabucal, kita kurban paling efisien, paling dawa langgeng, paling dipercaya mixers toyo ingkang kabucal. Saka 200+ daya kuda lumahing aerators kanggo 1 tenaga jaran anoxic lan anaerob mixers, teknologi sengseming kita nggabungke aliran dhuwur, kurang daya, jumlah tengen nyukur lan ragging resistance kanggo syarat ijin karo beyo operasi paling tithik.


WhatsApp Online Chat !