Oil & Gas

1215 油田 图片

mixer iki utamané kanggo campuran, Atmosfer, akselerasi transfer panas. Bisa njaga suhu medium lan nyegah klempakan endhepan ing tank.

pns203423

Sabuk Side Entry Mixer lan Rake Maju Lanjut Jarak baling makili inovasi sabanjuré generasi kanggo minyak panyimpenan bahan bakar nawakke. mixer iki uga salah siji saka mixers tank lenga patra paling efisien ing pasar. Dirancang karo lan kanggo operator kanggo nambah efficiency, produk gabungan utawa lengo liyane kanthi cepet, lan ngidini kanggo pangopènan pas wektune lan ekonomi ing lapangan.


WhatsApp Online Chat !