IBC Agitator

Short Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Potongan: US $ 960 ~ 5000 / Potongan
  • Quantity Min.Order: 1 set
  • Sumber Kabisan: 50 set
  • Detail produk

    Tags Product

    IBC wadhah agitator digunakake kanggo homogenizing, suspending lan nglarutaké cairan ing kontaner IBC. KEHENG nyawiji wis macem-macem agitators electrical cocok kanggo macem-macem aplikasi.

    Vortex Teknologi agawé Cairan wis dipindhah saka ngisor munggah menyang vortex supaya produk wis pipis homogeneously tanpa rumpun lan ngalangi bahan kimia saka penyelesaian mudhun kanggo dhasar.

    IBC wadhah agitator Kita  “Plug and Play”, which means that you can get started immediately once the stainless steel bracket is placed on top of the IBC container and fixed with the clamps.

    produk jenis iki duwe struktur kompak, konsumsi energi kurang, kurang gangguan lan efficiency dhuwur. Iku gampang lan aman kanggo operate.

    Yen sampeyan perlu kanggo nyampur perangan karo IBC utawa drum seneng, sampeyan uga bisa nggunakake agitator tripod kanggo nangani langkung cepet lan proses. Dilengkapi karo winch elektrik lan warna ngukur safety iki ngadeg agitators sing Kajaba bener kanggo peralatan proses.

    Yen arep kanggo bebarengan nyampur lan kumpa produk kita uga bisa kurban selaras solusi.

     

    Agitator paramèter

    Motor Brand pilihan
    Reducer Bland pilihan
    Motor Power 0.37KW / 1 Ton
    Dia. saka batang 35mm / 1 Ton
    Length saka batang Miturut dhuwur saka wadhah IBC
    Puter Speed 60rpm / 1 Ton
    sengseming sengseming efisien
    Material Carbon Steel, Stainless Steel304, Steel 316 lan selaras

    aplikasi

    - Mixers kanggo industri kimia
    - Mixers kanggo tetanduran pilot lan riset
    - Mixers kanggo cat, varnishes lan adhesives
    - Mixers kanggo pangan lan omben-omben
    - Mixers kanggo (sampah) perawatan banyu, banyu dimurnèkaké lan flocculation
    - Mixers kanggo Pharmaceuticals lan Kosmetik
    - Mixers kanggo uyah lan gula solusi
    - Mixers kanggo alami lan pigmen


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !