CV-TYPE

Short Description:


  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Potongan: US $ 1280 ~ 160000 / Potongan
  • Quantity Min.Order: 1 set
  • Sumber Kabisan: 50 set
  • Detail produk

    Tags Product

    Pengenalan CV-Type Side-entri mixer:

    Nginstal mixer sisih-entri ing tank lenga, digunakake kanggo sing nyawiji lengo utawa medium lan banjur tekan tujuan harmonisasiné, transfer panas, homogenization lan Nyegah saka klempakan endhepan. Nggunakake prabot wis akeh kaluwihan, kayata investasi cilik, operasi trep, efficiency dhuwur, kurang konsumsi daya, listrik statis kurang kui ing kualitas produk medium lan njamin.

    CV-Type Side-entri mixer bisa diinstal ing tank Petroleum, tank lubricating, lenga bakar drum, tank paraffin lan sawetara nawakke panyimpenan kanggo aditif lan medium kang kudu diudhek.

    Owah-owahan Swing Angle saka CV-Type Side-entri mixer
    The global selipan jinis Angle agitator digunakake kanggo nyegah akumulasi endapan, lan owah-owahan saka rotasi Angle minangka nderek

    TIM 图片 20180608104357

    Material
    materi bisa: Q235B, 45 #, Karbon Steel karo karet, Karbon Steel karo PO, Karbon Steel karo PTFE, Karbon Steel karo FRP, lapisan untu kang atos Carbon baja, 304 SS, 316L SS, 2205 stainless steel duplex, 2507 stainless steel duplex , 904L Super Austenitic Steel, 1,4529
    Cathetan: Ing materi saka bagean kabeh mixers 'bisa adat-digawe miturut kondisi apa lokal, nyawiji medium lan requirement customer kang.

     

    Technical Tanggal Sheet saka CV-Type sisih-entri mixer
    Koleksi Power (kw) Reducer-F Reducer-K Perdhana metu-wangun Ukuran (mm)
    Batang Speed ​​(r / min) H L1 Batang Speed ​​(r / min) H L1 L2 L e F G L nd
    CV 15,18.5 50 ~ 350 800 390 50 ~ 350 1060 275 400 600 ~ 1500 φ660 φ806 φ870 560 ~ 700 20-φ30
    CV 22 50 ~ 350 800 390 50 ~ 350 1060 275 400 φ660 φ806 φ870 20-φ30
    CV 30 50 ~ 320 890 530 50 ~ 350 1240 395 450 φ750 φ900 φ970 24-φ33
    CV 37,45,55 50 ~ 320 890 530 50 ~ 350 1240 395 450 φ750 φ900 φ970 24-φ33

    CV


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !