Babagan awake dhewe

company1

Jiangsu KeHeng Petrochemical & Electrical Machinery Co., Ltd dumunung ing modern Binjiang Port Garden City - Jiangyin, biyen Jiangyin Petrochemical & Electrical Machinery Factory, didegaké ing taun 1989. "bunder lalu lintas siji jam" Iku kang ing Shanghai, Suzhou lan Nanjing. transportasi sanget trep lan posisi geografis banget unggul.

total aset perusahaan punika 120 yuta Yuan, wis luwih saka 200 karyawan, tanduran pabrik Jembaré saka 3,0000 meter. Iku perusahaan dhuwur-tech, specialized ing Professional R & D, Design, Industri lan Instalasi. Utamané melu Petrochemical Heating Tungku, sampah Marine Recovery System, Pembangkit Listrik Desulfurization, sampah System Water Treatment, Mixer etc. Products didol kabeh liwat China lan diekspor kanggo Asia Kidul-Wétan, Eropah, Afrika, Timur Tengah, Japan, India, Kazakhstan, Turki, lan akeh negara liyane.

KeHeng wis Independent tengah R & D lan testing produk sampurna, peralatan inspecting. Kanthi taun pancet inovasi, Wis dianugerahi luwih saka 30 paten model sarana lan 5 paten penemuan dening Kantor Property State Intellectual. Supaya adoh, KeHeng wis dadi menyang vendor qualified ing sumber link sawetara gedhe Enterprises lan kelompok industri, contone, PetroChina, Sinopec, CNOOC, China Sinochem Group, Shaanxi Yanchang Petroleum, China Huaneng Group, China GuoDian Corporation, China Huadian Corporation, China Resources (Holdings) Co., Ltd etc.

Future KeHeng bakal laku "adhedhasar China, ndeleng donya" strategi pembangunan, "manggoni Market karo Quality Product, Entuk ing Klien karo Reputation Corporate". Go kabeh metu kanggo mbangun perusahaan menyang Manajemen majeng, inovasi teknologi, industri Pacesetter account pinunjul.

Integrity- dhasar Kita foothold; Development- The nguber langgeng KeHeng.


WhatsApp Online Chat !