• Keheng1
  • Keheng2
  • Keheng3
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsen PROFESSIONAL OF mixers saklawasé 10 taun. PABRIK kita dumunung ing XINQIAO TOWN, Jiangyin CITY, CHINA.
  • pameran

    pameran

    PABRIK kita wis thukul dadi PREMIER ISO9001: 2008 Produsen Certified OF QUALITY HIGH, PRODUCTS COST-efektif

Products

Sawetara The Power Of Web Artikel-artikel wonten Apa Ditampilake Ngisor

Babagan awake dhewe

Sawetara The Power Of Web Artikel-artikel wonten Apa Ditampilake Ngisor
  • 7926124c

KEHENG nyawiji

. Jiangsu KEHENG Petrochemical & ELECTRICAL ENGINEERING CO, LTD dumunung ing PERANG GARDEN CITY - Jiangyin, kang wis TRANSSPORTATION trep lan posisi geografis unggul. Aset TOTAL COMPANY kita'S IS 120 yuta Yuan lan wis luwih saka 200 karyawan. THE PABRIK PLANT jembaré 30,000 meter. PRODUCTS SOLD ALL OVER CHINA lan diekspor kanggo Asia Kidul-wétan, EUROPE, Afrika, Timur Tengah, JAPAN, INDIA, KAZAKHSTAN, TURKEY, lan negara akeh.

Arrivalls New

Sawetara The Power Of Web Artikel-artikel wonten Apa Ditampilake Ngisor
WhatsApp Online Chat !